Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Първата жена министър председател на България - Ренета Инджова,

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПървата жена министър председател на България - Ренета Инджова,
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Този коронавирус ще бъде използван, за да си задържат короните на властта

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Първата жена министър ръководител на България - Ренета Инджова, бе посетител във вечерното шоу на Слави Трифонов и разяснява настоящите в последно време тематики.

" Ситуацията е като кино. Защото още от преди този момент взеха решение, че най-хубавият метод да вършат политика е да ни развличат с нея. То това няма на вас добре да прозвучи, тъй като те по този начин изземват вашата специалност, само че по този начин или другояче взеха решение да вършат филми, циркове. Като си мислех какво може да значи това, чувствам, че Владимир Илич Ленин беше споделил: " Най-важната задача на Съветската власт, е да се поддържа киното и цирка ". Викам - значи циркът тогава имат хубава традиция, киното също. Но когато политиците решат да вършат кино и да вършат цирк това единствено значи, че публиката би трябвало да напусне ", стартира тя.

Тук Слави Трифонов сподели: " Аз мисля, че най-отвратителното е, че една част или съответно хората, които ръководят, някакси поддържат или подтикват този боязън ", а Инджова продължи: " С което демонстрират, че евентуално те са сценаристите на това събитие. Аз нямам тук тайни възгледи, само че събитието, че с такова старание се борят за нашето здраве, стартира на мен да ми е съмнително. Защото в случай че беше опозиционна, да кажем от анти демократичната страна да идваше това събитие, щяха да се опитат по избран метод да го тушират, по този начин както е било със свинския грип преди години, както е било с Испанския грип преди 100 години, по този начин както е била всяка една неволя, която атакува човечеството. И като се гледа на нещата по един по-стандартен метод. Всички знаят, че има биологически оръжия, и че те се употребяват, само че тук евентуално суматохата и страха са нещото, което е заложено в действието на този феномен, на този вирус. Тя суматохата и преди този момент, някой споделя: " Аз пострадвам от паник офанзива ", и в този момент тази мода желаят да я създадат непрекъснато наше положение ".

Запитана по какъв начин ще кажат страните " Стоп " на това, тя отговори: " Тук казусът, който ще се яви като проблем за лъжливото овчарче, е, че всеки ден го чакаме пъкъла, всеки ден го оповестяват, че ще пристигна, а него го няма, и те се нервират, че предвижданията не се сбъдват. Ако фактически, не дай си Боже, пристигна този пъкъл, ще повярва ли към този момент народа? Защото всеки ден нагнетяване, и то по една здравно политическа уместност, и то от страна на лекарите, които те изповядват една философия: " Че на пациента всичко би трябвало да се каже, с цел да може той в споделена отговорност и самичък да взе участие в излекуването си ". Но когато той бива заплашван, и то в всеобщ порядък, на доста хора събрани на едно място. Ако непрестанно се насочат от здравно лице закани от този жанр. С други думи това са неща, които не могат да се оповестяват на висок глас. Това е нещо, което е безчинство, и ще ни накарат да повярваме в онази обяснителна скица за действието на това бинарно биологическо оръжие, че първият му стадий и първата фаза да провокира инфекцията, само че втората фаза е да отключи точзи под паника боязън, който да направи хората безусловно невменяеми. Много хубаво, че вършим дрехи - по 5, по 10 хиляди, само че ще пристигна момента, в който ще се улесни шева на тези дрехи - без ръкави би трябвало да ги вършим. Едни ризи бели, в едни други заведения ", сподели тя.

" Ако не престават с тази неуравновесеност, ще се сътвори проблем на здравната система като цяло. Аз се чудя какво й е на здравната система като цяло - има 430 лечебни заведения, има 200 пациенти, болни 1100-ина, само че 200-300, то няма по един човек на болница. И да се каже, че няма да издържи системата - това единствено значи, че тя е декапитализирана, там няма нищо вътре, с изключение на постройка. Че и лекари, и сестри, и санитари няма. Сега стана ясно какво съставлява нашето опазване на здравето. Видни икономисти споделиха, че пристигна края на капитализма. В развиването си капитализма сътвори голямо неравноправие и неправда, която няма да лекуват с хуманистични средства. Така или другояче ще бъде употребен този ковид, с цел да си задържат короните на властта ", съобщи още Инджова.

 

" Хеликоптерни пари не им харесвали. Да не би думата хеликоптер да им основава едни неприятни асоциации от близкото минало, или просто сме привикнали единствено с джипката - отваряме прозореца. Хеликоптерните пари са пари, които се дават на всеки, който е с проблем, а той казуса е повсеместен на всички. Може да е тъкмо по-равно. В филантропична рецесия с хеликоптер може и храна да се дава. Другата тематика - каква ще е новата роля на страната в стопанската система в поствирусния интервал, чувам го премиера, някакви мазнинки загатва. Тука има едни императивни поверия, които споделят - този капитализъм, който до момента го бяхте оставили на самотек и смятате, че той самичък взема решение всички проблеми на света, пристигна му краха и края, и е нужна интервенция на страната и като участник в производството, в случай че би трябвало отчасти да национализира някои производства, и с контролиране, тъй като 75 милиона дали на Банката за развиване, пък тя ги дала на една колекторска компания, щото тя щяла да си купи портфолио от заеми и да помогне на комерсиалните банки да си съберат несъбираемите заеми. Това в случай и в условия, когато другите страни дават дотации и инжекции за развиване на посоки, които са чисто нови. Светът споделя - повече няма да се влагат пари във виртуални и спекулативни бизнеси, от които единствено нули се създават и благосъстояние за шепа хора, а другите получават само беднотия и мизерия. Но даже от позиция на богатите, тези 1 %, които държат света в ръцете си, е належащо да инжектират в хората, тъй като те сами не могат повече по този метод да възпроизвеждат себе си. На това нещо в България също не се дава да се приказва. Започват процеси на превръщане на стопанските системи към самите себе си. Към основаване на личен снабдителен комплекс, към основаване на инфраструктури, които не са, с цел да въртим и да усвояваме едни пари, а с цел да се влага в хора. Този принцип - вложения в човек, не е нов, той е от 50 години ", съобщи Инджова.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Лъжа 6 " Ад в Лондон. Моргите са цялостни. Британско летище може да стане коронавирусна морга " - Медийна сензация . Всъщност последните налични статистически данни демонстрират, че в действителност смъртността във Англия тази година е същата или по-ниска от предходната . Такова е ситуацията и в Ню Йорк (Истината виж тук https://petel.bg/Po-malko-hora-sa-pochinali-tozi-mart-vav-Velikobritaniya-ot-predishni-godini--Vazmozhno-li-e-Kovid19-da-se-okazhe-nay-velikata-obshhestvena-samopsihoza-na-chovechestvoto--__358338)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР